Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen smärta varar för evigt


ÅNGMOLN-GÄST

Bland masslager av sorgsmolnen

Ur plågans trådar

Ur åskmolns trådar

väv frälsnings ljustrådar

Gör av din ångest
till en ångmoln-GÄST

Ingen smärta varar för evigt

Frihetsolen är inte alltid upptäckbar
Men du är av dennes ande upptäckbar




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-07 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP