Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets roller

Jag lägger "jaget" åt sidan
Hon är bitter och bidrar inte med så mycket just nu
Har ju andra "roller" i livet
Där jag känner mig behövd och älskad
Jag är mor
Jag är farmor

Otroligt vackert
Underbart
Där känner jag mig viktig
Bekräftad
Önskad

Det där " jaget"
Som ser saknaden
Längtan
Passionen
Kvinnan
Önskan

Jag tänker att hon nog tar för stor plats
Kräver för mycket
Ser och hör ju andra
Som upplever samma sak i sina liv

Den där tristessen
Bristen på närhet

Och de förlikar sig
De bara blir
Är
Och kräver inte mer

Så jag tänker att jag har nog fel
Det är så här det blir
Det är så här det är






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-07 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vet inte om jag lever till att bli farfar. det är många år tills dess. tog till ett halvår sen att jag kom på att jag har en son. han heter kirin. hans 2 mammor kallar honom habibi. han kanske är skorpion eller kräfta eller kräfttvilling cusp. vem vet. kanske du. kanske jag. eller ingen alls. nånstans....... allyekhrah är oxtvillingcusp. hon är otrolig. jag älskar henne. som. som. vet inte. hon är bäst iaf <3
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish