Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettlek. Ja, hur drömmer björnar egentligen, tro? Jag fick snöinpackad, björnsover och everysammans av TrollTörnTrappan. Lägger till 18 ord och skickar tre av dem vidare till Lena Söderkvist. Även Chan och Cikoria blå är med i leken.


Björnsömnen (stafett)

”Björnsover”.
Drömmer att jag är död.
(”Bevisen”:
inga sinnesintryck,
tanken som snöinpackad.)


Men plötsligt -
—Hallooooo everysammans! Schåvvtajm!!

(Vad drömmer jag NU??!)




Prosa av Gunwale VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-07 12:18



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Wow! Den här blir en favorit. Toppen!

* Bokmärker.
2022-12-09

  TrollTörnTrappan VIP
Lika skönt som oroväckande?!?! Själva kontrasterna här bevisar att det rör sig om en dröm. Eller...? Bra handlag med orden uppvisar du ivf!!!
2022-12-07

    Lena Söderkvist VIP
Jösses, vilka ord! Men du fick ihop en tanke av dem. Väntar i spänning på vad som skall skickas vidare till mig...
2022-12-07

  lodjuret/seglare VIP
De en ingen idé att gå i ide om heter Björn. Men äter en människa björn kan det vara överkomligt att vila middag, utöver att åka över till Le Havre i ett land på kont in ent en.
(Onödig förklaring, en kont är en sorts ryggsäck i näver, gjord av en morbror någonstans i Finland).
2022-12-07

  Cikoria Blå VIP
Det var svåra ord! Efter ett par omläsningar så förstår jag drömmen, i den mån man nu kan stå sig på drömmar...
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP