Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.12.07 onsdag


Kattdjäveln var i vägen

Det var en kattdjävul i vägen.
Den blockerade mina åsikter.
Du vet en sån där gullig som borrar klorna
in i ansiktet och biter frenetiskt på läpparna.
Jag rår inte för att jag inte kunde tänka längre

Gråspräcklig var den, och kunde gömma sig
i dimmorna kring kommunförvaltningens åsikter.
Jag är sjukpansjis, jag ska inte behöva utsättas
för helveteshån. Inte nu,
när allt blivit så satans dyrt utan att pensionen stiger.

Jag får skylla mig själv att jag är den ende
som är den jag är. Så känns det just nu.
Och så är jag allergisk mot alla pälsdjur.
Till och med mot mitt eget hår.

Jag, som måste åka tillbaka till den Gud som plågar mig
genom hela mitt liv.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-07 12:28



Bookmark and Share


  Foohexa
Grym! Men hellre det än hundskall från hel
2023-02-16

    Sefarge VIP
Instämmer med Solstråle
Om det humoristiska och
Gravallvarliga. .. Inte lätt
Vara född med en massa
Känslotankar elände o
Skönhet som virvlar
omkring i allsköns
blandning genom
det egna livet. ..?
2022-12-09

  Solstrale VIP
Makalöst humoristisk och gravallvarlig på samma gång! En skön mänsklig kamp! Alla borde lyssna och få sig ren satirisk väckelse! Tack!!!
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP