Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåvan

 

Det oväntade ger större glädje
gömmer kornet i jorden
där ska det växa och gro
ska vakta skatten som en drake
ingen den finner
bara du och jag
står på gränsen ser framtidens glas

kornen av glädje att fröjdas åt

Maria nyckelpiga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-12-07 22:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack för idag Peter Parker kram
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP