Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM VILL VARA VUXEN?

Vem vill vara vuxen?

Inte jag i alla fall

Jag ser ju hur ni blivit

Det får aldrig bli mitt kall

att bli tråkig, trist och hjärndöd

det är ingenting för mig

Vill jag inte vara vuxen?

Svaret kan bara bli NEJ!

 

LARZ GUSTAFSSON 7/12 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-12-07 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP