Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improvisation


gnistrigt

Gnistrigt i början av december
snön ligger vackert vit
himlen klar
fjorden blank
sista solen lyfter granitens färg
räven skäller i kvällen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-07 15:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fin ögonblicksbild.
2022-12-07

  Solstrale VIP
Lyrisk skönhet!
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP