Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har gjort en väggkalender 2023 fylld med charmig poesi. DEj-ting kalendern handlat om poeten i sig, och raggningsrepliker tex Beställ på min Instagram


Dejtingkalendern 2023

 

Här ligger vi och har det mysigt.
I min King size bed kan allt hända
Som får hända ?
DEJ-tingkalendern och jag.
Yes jag överdriver lite ...
men hallå vem gör inte det?

Dejtingkalendern är för både den
som gillar att vara i framkant
men också ligga på latsidan ??
(Även baksidan på kalendern
har sin charm
med andra ord)

 

Finns att förbeställa här eller

på mitt Instagram 

@honkallarsigpoet

 

Den är riktat till poeter

Och du behöver inte vara singel för att gilla den

Den innehåller poetiska konversationer m.m 

 


219 :- exklusive frakt

Tryckt på obestruket papper
Spiralbunden i svart.
Totalt 32 sidor. Sista sidorna
låter er också leka lite fritt
med egna raggningsrepliker ...
Plastskydd fram/bak.

#Dejtingkalendern #kalender2023
#poeterpåinstagram #poesi




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-07 17:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fiffigt!
Alla sätt är
Bra utan dom
Dåliga. ..?
;)

2022-12-07

  Solstrale VIP
Arbete skulle det stå inte bete

Men så tänkte jag att bete lägga ut vid dejting kanske? ;)
2022-12-07

  Solstrale VIP
Så härligt namn på din DEJ-ting-kalender,,, gillas och så bra bete du lagt ned! Heja dej! Önskar dig stort lycka till! Jag har ju redan fått min prins! €|:)
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP