Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


olikheter

 

det är lätt att göra fel

en tolkar bilden upp och ned

en annan står utelåst 

tunnklädd och ser genom rutan

den varma brasan

vad är viktigt eller en nesa

vi kan leva med

människor är olika

den ene skrattar den andre gråter

Den som startat dansen

utan längre bokslut ska galler skaka.

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-12-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP