Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART LANDAR ÄNGLARNA

Snart landar änglarna 
någonstans bland alla skuggorna,
hitom blommorna och sången.

Jag vet ett litet, litet ord,
som fröjdar dotter Sion,
ett tröstrikt namn.

Hela vägen är det med mig
hem till staden ovan molnen,
det enda som bär.

Först landar änglarna
en liten stund
en gyllene morgon.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP