Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ej Sjöbergs Frida) Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått sinnesintryck, död och bevisen av Gunwale.


Fridas smärta


En kvinna som längtat

och aldrig fastnat vid spisen

måste inte vara död, för vilket

målande färgers sinnesintryck

utgör bästa bevisen.



7/12 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-07 21:22



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Den som målat lever vidare ...
2022-12-08

  Gunwale VIP
Lysande!! Måste verkligen inte vara död, nej!
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP