Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna ängar

Solsken i bakhuvudet
Tankar far omkring lätt
Orden formar smekningar
Kärleken stegar fram

Gräset kittlar fotsulan
Nakna strängar av ljus
Tidlös evighetsmusik
En plats för sinnet

Ekon från en annan tid
Minnen flyter ut i rymden
Skratt avlöser varann
Himlens skugga svalkar




Fri vers av Seasons VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP