Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han skrattar och gråter med mig.


TRO, på vaddå?


Att skriva om tro är inte lätt
Därför att så många inte tror
Tror på vad då?

Det finns en Gud, på honom jag tror
Det finns någon som är större än vi alla

Att skriva om tro är så hälsosamt
Hela själen blir glad

Jag är så glad att HAN fann mig!
Det önskar jag också för alla, alla.

Det är ett kämpande att tro på honom eftersom
han berättar vad man borde och inte borde.
Det tar några år att rannsaka sig själv och sedan
följa den som skapat allt och ALLA.

Han och bara han, är allt jag vill ha
Han och bara han, är det bästa som hänt mig.

Jag är inte tråkig, jag har humor och glädje och gråt
och det har HERREN också, vi kan skratta tillsammans.
När tårarna rullar över min kind, då gråter han med mig.

Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet