Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vrider oss runt under vår


Långa Resa


Vi stod där
alla vanliga
som inget visste
om världens vridning

Det svåra farliga mörka
som böljande svepte
genom Jorden som osedd gas
förtrollade oss till rädda arga

Tvivlande vilsekomna hemlösa
enstöringar i våra städer slott kojor
där vi alla blev fiender vuxna barn
troende religiösa av alla sorter

Snälla glada empatiska lugna
Allt var borta







Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 00:57



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Vår knepiga nutid fint fångat.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström