Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var varmt och skönt


Härinne


Under månens ljus
gick jag genom den vakna staden
där trötta människor
letade efter ställen att kunna vila

Det var kallt och regnet hängde i luften
allt var stängt och tomt men lampor lös
inomhus men ingen fanns där

Jag kände på en stor restaurangs dörr
den var öppen och jag gick in
där var strålande vackert och jag satte
mig i en skön soffa vid ett bord

En och annan trött kom in och
slog sig ned för att vila
jag lutade mig bakåt i soffan...




Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström