Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en


Natt


Jag berättade en saga
för lilla Tolle som skulle sova natt
om båten Brage som skulle ut på fiske
och allt annat som hände där på sjön

Tolle somnade under nattlampan
med rufsigt hår och nappen hängande
jag lade boken på golvet slöt ögonen
och njöt av den tysta ron efter dagens rusch

Måtte det bli ett bra liv för Tolle
ett lyckligt och vanligt ....

Vill du ha lite fika...viskade Tolles pappa
tyst i dörrspringan
Ja sa jag släckte nattlampan och log




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-08 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström