Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fototcprigth, taget av mig finns på blekinge museumJag läste medens glaspärlespelets essens, och speglar slottets referenser i din kärlek, längtar nu, dina tårar, kroppar mörs i solens sanning, nattens drottning, älskar sant,


Drömmar

Orden flyter fria,
nattens rosor,

ishavsalger,
vår kärlek,

spränger,
gränser.,

skrivna tårar i din själ,
skriker evighetens ljus nu,

och kärlek vinner

alltid
----------------------------------------------------




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-08 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth