Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir tomt och ödsligt när alla fyra barn flyttat hemifrån.


Till mina barn

Liten blev stor
ingen av barnen längre hemma bor.
Saknaden biter som bister kyla
jag kan inte längre mina tårar skyla.

Jag är glad att ni hittat er plats på jorden
ja ni får faktiskt ta mig på orden.
Även om längtan ibland tar över
vet jag att det är vad ni behöver.

Men barn är alltid barn i en moders hjärta
även om det ibland leder till oro och smärta.
Jag önskar er allt gott och fint i världen
och önskar er all lycka på resan och färden.








Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 09:34



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja det är skönt med barn .
men det är skönt med barn barn.
att tänka de är minna bara minna,.
sen sitter man där med sina djur.
och tänker vad gör jag i dag ingenting.
av birgitta
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP