Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


inom oss klokuggla



Öppnar det knappt läkta såret
håller i handen det bultande hjärtat
rör vid dess späda grenar
ska det få blomma och dofta vår
känner vi inte sorg då vi står där
med facit i handen
vem är den som dömer ut andra som felat
och gömmer sina blodfläckade händer
inför er vill jag stillsamt falla ned
när dödens vindar mumlar
över hård och enslig hed
ej inför Gud, men inför eder
färgas mina kinder av skammens rodnad
alla som säljer ut sina bröder och systrar
för att själv stå och lysa på framgångens estrader
en fabrikör Gulaschpatron
lånar livshistorier till sina

läste en text som gav tankar
inblicken i en själ. våndan
vet man vad kärlek är
när man står kvar fast man är hatad
är det feghet eller bekvämlighet
borde jag älska någon annan
när jag redan älskar någon med hela min själ
det känns som man ber mig välja
eller att sortera ut vem jag ska älska
och det är ju omöjligt med två
som jag inte känner
/Aborre Assigiare herr schwindlerben
en grym Oligark som bär skulden
som en lus på sin kappa
den utvalda Maryjann en av tre gav
den sköre årslånga sår /

I feeling blue

Det är det som kallas för korvstoppning
tvingas äta och kräkas äta och kräkas
tills tråden inte andas






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-08 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP