Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosdalen



Den som en gång felat och betalat
ska den straffas - tvingas stå i skamvrån livet ut
nyttjar den att bära bördor, den inte satt att bära
vars sorg och ångest naglat sitt kors
Vilket samhälle kräver det
vem håller i bödelsyxan
Ska den som är beslagen med skuld
född som vi är i synd, med vilken rätt har den
att kröna sin egen panna med en krona av guld

Det är orätt att låta den som en gång betalat sitt pris,
skörda illasinnade rykten
alla har rättighet att leva i lycka alla är vi lika mycket värda

"Ingen kan kasta första stenen därför ingen är syndfri"
Ingen har rätt att döma en annan
"Inte heller jag dömer dig, sa Jesus"
de arma som andas bland era pappersord
i luftfickan lever de
knackningarna mot er förhärdade borg
kan upphöra av sorg
när som helst kan då vattnet tränga in
då de ser Törnrosdalen kantad av lögnare
och himlen kapsejsar på kajen



viktigt tillägg :
depression Lorden 2015...en av tre valdes ut horan maryjann
je suis folie de jour mm 2016
åh den käre Jack
20160606 kretslopp Fibblar sopade under mattan
bekräftelsesökare 20160327
"vågar du älska igen" spindeluslingen doktor Vanheder
18/4 2017 naiv tolerans terroriseras
2017 13 maj isdrottningen trampade på det ömtåliga
återfallet blev tyngre
en förfärlig golgatavandring narkotikaorkestern sept-dec 2017

då accepterades skulden
den oheliga alliansen, dansen runt guldkalven planlagt redan från början
doktor Vanheder hade egna planer "hans livs värsta tid" och det var han själv som utlöste krisen.
då människa förmår se skadan den gjort och drar ett ben i taget av flugan, det är terrorism..en mycket sjuk människa straffarbete på en öde ö..vård är bortkastat på en sådan grym varelse inget hjälper




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-12-08 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP