Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker vi alla behöver lite pepp just nu


Styrka på vägen

När livet vänder dig ryggen
När det där som bara händer alla andra händer dig
När inget blev som det var tänkt

När vindarna blåser
När regnet öser ner
När kärleken lämnar dig

När jobben aldrig tycks ta slut
När vännerna sviker
När pengarna är slut

När livet händer

Ska du ta på dig dina finaste kläder
Ska du sätta på din bästa låt
Ska du fälla upp ditt paraply

Sen ska du bara gå

Med raska steg mot din framtid.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-08 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP