Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Enögde Parasiten

I ett vackert landskap bor den, den enögde parasiten.
Oftast finns den sittandes i hukande ställning, på pionens blad...
Under solen en helt vanlig fast vacker dag.
Den enögde parasiten är ett tystlåtet djur som lever på det som bladet har att erbjuda.
Just den här dagen, under klarblå himmel är den på vift.
Vad som fått den att gå på äventyr, är helt enkelt en svalkande bris som fört med sig parasiten till ett större blad.




Prosa (Fabel/Saga) av PEFJ - Poesi
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi