Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trivsam vardag

bo i en koja
det är fint det

bo i ett palats
är mycket finare

solen skiner in
till alla
som inte tjuter

bölar och ber
sluta med era förföljelser

vintern upphör
och satan
hånler




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-08 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hundar har
hundkojor
inte palats

men det gör de inte
sämre än någon annan

som det sägs

en hund är den enda
varelsen som älskar dig
mer än du hatar dig själv
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP