Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himlen glömmer inte bort en


PLÅGAD?

Heliga solens anden

sprider sitt heliga ljus

över himlen
plågad?
Må helig solstråle är på gång

Himlen glömmer aldrig bort en




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP