Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett anagram är ord som bildas genom att man blandar bokstäverna från ett annat ord.


Orden? (Anagram)

 

Orden

en        ord

den ro

ord      en 

orden

 

 ni ser?

ser in

in ser

inser

ni ser?

inser

ser ni?

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-08 14:04



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Snyggt!
2022-12-09

  Solstrale VIP
Ja ser, och du ser-verar en god portion insikt!
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP