Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud är FADERN, så LEVE patriarkatet!


DEN ANDLIGA RESANS DUBBLA UTGÅNG

Den andliga resan kan sluta

i mörkret i dödsriket

och sedan i eviga eldsjön

Där blir det ju inte lätt!

Till himlen finns endast en väg

högt över nyandligt flum

Den vägen är Jesus Kristus

och Hans evangelium

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2022-12-08 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP