Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM GER LITE FÅR LITE

Ensam och frusen

i en lägenhet

där tapeterna

luktar övergivenhet

sitter kvinnan

som svek de sina

simmade i egoismens

kalla känslolösa hav

försummade barnen

snålade med kärlek

nu sitter hon

bortglömd i juletid

tycker synd om sig

utan att förstå varför




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-12-09 17:28



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Stark, sann och krass. Samtidigt vemodig i all sin ödslighet.
2022-12-11

  Kajan VIP
Hårdhet och oförmåga blir kvar. En text som väcker tankar.
2022-12-11

    Lena Staaf VIP
Insijtsfull text! Man kan inte bara ta och ta, man måste ge lite också.
2022-12-10

  Cikoria Blå VIP
Jo, det finns många öden.
Allt förstår man inte.
Hoppas dessa kvinnor (och män),
som av olika anledningar inte får träffa sina barn, kommer till insikt och
får känna glädje, istället för bitterhet och sorg.



2022-12-10

  Niliboy
Vi får hoppas att Jesus får syn på henne!
Låt oss bedja därför!
2022-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Har full förståelse att barnen tar avstånd
från sin mamma som var egoistisk och kärlekslös i deras barndom.
2022-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
som man bäddar får man ligga, så att säga
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP