Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2022-12-08, KL.17.00

Det är sjutton och noll, noll och Ekot har gått.
Det är torsdag den åttonde december.
Många torsdagar före just denna jag fått.
Många ekon har själen "to remember".

Det är afton i livet och nära till natt.
Det har snöat och minnena blir ljusa.
Många aftnar som denna finns kvar som min skatt,
många ekon som känslorna skall tjusa.

Tjuguhundratjutvå i decembers oktav,
torsdag afton, som många andra gånger
varit samma som denna och ekar utav
många minnen som sjunger hjärtats sånger.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-08 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP