Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Saknad


Visst är det roligt
då en blir uppringd någon frågar
var blev du av?
Insåg varit alltför uppbokad
inte hunnit med mitt
bara varit social
Kände ett stänk irritation
förklara vad som hänt
Ryktesspridning funkar inte jämt

Såg 100% bonde fascinerande
nyfiken till unikum intressant följa
löser allt
Godnatt klokuggla :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-12-08 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP