Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi önskade vi bett Svan-Pelle att flyga oss


Hem

Vi landade i morgondimman
på Larssons sommarstugetak
Vi frös så huden knottrade sig
jackärmarna blöta av is

Taket var av plåt och hela familjen
kom utspringande på verandan av
gnisslet från vingarna när vi dunsade
fram på taket

Ta ner åbäket på minuten
skrek gamle Lasse Larsson och
hytte med käppen Vi har sovmorgon här!




Fri vers av Irene Backström
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-09 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström