Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Österrikes röst mot Rumäniens anslutning till Schengenområdet visar att Österrike har kopplats bort från Europa och att det kommer att få konsekvenser för denna stat, "efter denna absurda omröstning"


Enligt evenemangets agenda ödsligheten är säker.

 

 

Ministrarna kommer också att utvärdera den allmänna situationen i Schengenområdet,

 

Våren görs inte med en blomma, men vi måste börja någonstans!

Panik hos Holzindustrie Schweighofer och Kronospan, efter att rumänerna meddelat att de ställer in leveransen av råmaterial på grund av Schengenskandalen, De stal hela skogar med viljan från de som borde skydda, allt som tillhör Rumänien!
Rumänien stoppade avverkningen av skog, avverkningen av skog måste stoppas i 30 år, inte bara leveransen av virke till Österrike!!!

Vi kommer inte längre att köpa från österrikiska butiker, vi kommer inte längre att använda deras banker eller OMW bensinstationer

 

  Således började rumänska butiker bojkotta österrikiska produkter. Red Bull och Pfanner,

"Det genomsnittliga antalet rumänska turister i Österrike är 370 000. Förra året var det bara 290 000, men vi pratar om ett år med restriktioner. Som jämförelse kan nämnas att antalet turister som kommer från Österrike till Rumänien inte överstiger barriären på 40 000.

Huvudmålet för rumänska turister i Österrike är skidbackarna, men vi vet alla att inte bara Österrike har idealiska förhållanden för skidåkning. Det finns liknande förhållanden, kanske till och med bättre i vissa fall, i Schweiz, Italien, Frankrike, Tyskland, säger turistministern.

 

  "obegripligt" attityden hos den österrikiska regeringen som motsätter sig Rumäniens anslutning till Schengen. ”De är varken tekniska argument eller en förklaring ur ekonomiska intressesynpunkt. Österrikiskt kapital finns på många områden i Rumänien – bank, olja, skogsbruk. Det är vår plikt att fram till sista stund insistera på att vi i morgon får den enhälliga omröstningen som skulle tillåta inträde i Schengenområdet",

 

Istället för österrikiska produkter kan du se följande produktmeddelande:

 

"Du har två alternativ: antingen är du med oss ??och vi visar alla enighet, eller så går du för att köpa dem från andra butiker och vi låter inte österrikarna göra narr av oss längre!"

 

Om österrikarna vill utöva sina politiska egon på EU i samband med valet de har i januari, då borde de betala 200 miljoner euro per månad i förluster för Rumäniens ekonomi, eftersom vi inte är i Schengenområdet, sade presidenten på Torsdagsföreningen för ren energi och bekämpning av klimatförändringar, Razvan Nicolescu. Det är också en fråga om respekt för 30 miljoner rumänska och bulgariska medborgare. Men det är ett ekonomiskt problem och om vi inte inser detta måste vi gå till alla våra gränsövergångsställen i väster och se folk där som stannar i dagar för att passera gränsövergångsstället. Och det finns kilometer av skott", nämnde Nicolescu, i en presskonferens, organiserad av National Council of Small and Medium Private Enterprises in Rumänien (CNIPMMR).

INTERVJUN den största tillverkaren av charkuterier Direktören från Alba som meddelade att han inte längre förlänger kontrakten med de österrikiska företagen: "De är seriösa partners, men det är dags att skicka ett meddelande - det är ingen tjänst att behandla oss som jämlikar!"

Läs hela nyheten: INTERVJU. Chefen från Alba som meddelade att han inte längre förlänger kontrakten med de österrikiska företagen: "De är seriösa partners, men det är dags att skicka ett meddelande - det är ingen tjänst att behandla oss som jämlikar!"

 

Jag kommer inte att sakna Wien, skidåkning i Österrike, OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski. Vi spenderade 30 år på att betala ränta till österrikiska banker, ge dem olja, gas och skogar för ingenting, spendera i Parndorf och åka skidor i Österrike. Från den 1 januari kommer jag inte längre att förlänga något kontrakt, med något företag med österrikiska aktieägare. Kanske kommer den här smällen, som vi tog idag, att lyckas väcka oss, och låta oss sluta vara det där dårfolket som Petre Tutea pratade om.

 

KORRESPONDENS FRÅN ÖSTERRIKE. Rumänsk expert från Wien: "Bojkotten är berättigad, Nehammer reagerar bara på våldsdemonstrationer. Rumäner måste sluta med sin ödmjuka attityd!"

Läs hela nyheten: KORRESPONDENS FRÅN ÖSTERRIKE. Rumänsk expert från Wien: "Bojkotten är berättigad, Nehammer reagerar bara på våldsdemonstrationer. Rumäner måste sluta med sin ödmjuka attityd!"

Svar: det ekonomiska intresset i Österrike är enormt, det måste Rumänien förstå. Så att agera ekonomiskt är absolut tillrådligt.

 
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-09 09:14Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP