Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skakar av händerna

alla extrautgifter
fokuserar på det viktiga
avbokade festen ikväll
med föreningen
gårdagen bevisade
det tar tid bygga upp
och fort att riva ner

ägnade några timmar källforskning
och fann osagda ord de bästa
tragiskt hade inget förstånd
kommenterade 2017 den
som skrev med tabletter
och diagnos i sitt blod




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-09 10:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Nämen funkade maskinen igen

snälla ni sänd mig mina texter på fil
så slipper jag det här helvetet mera
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP