Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lutfiskens dag


Haken


Dags att lägga in laken
sa jag till maken

på lutfiskens dag

men nu kommer haken:
att få upp den ur vaken
är inte mitt drag

Knappast vaken
och även halvnaken
sovmorgon tar jag

struntar i laken
umgås med maken
det är min lag!




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-09 10:56



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ja, det är rätt tänkt på dagen Anna
låt laken i vaken stanna!
Varför inte ta själv ett bad i ett annat kar
förr i tiden tog man julbad, var det inte så det var.?
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP