Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så grät vi helt i


Onödan


Orden bredde ut sig
seglade sakta tjocka målmedvetna
genom tankevågorna och bosatte sig
för evinnerlig tid

Även de trasiga felstavade hade sina egna
betydelser var med i vår tankevärld
bland klorofyll och tulpandikter




Fri vers av Irene Backström
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-09 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström