Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksidan


Bakom glittret pepparkakorna
glöggen och rimmen
hur många självmord
sker under de stora helgerna
statistiken talar om armodet
i den svenska folksjälen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-12-09 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP