Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ELAK ÄR MAN

Elak är man om man säger sanningen

Och om man är medelålders vita män

Elak är man om man trotsar JANTE:s lag

eller om man prisar Gud varenda dag

Elak är man om man liksom sticker ut

om man vågar öppna upp sin stora trut

Den som protesterar är en elak typ

klassas väl som jämställd med en stor polyp

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-12-09 14:33



Bookmark and Share


  miramin
Sann och stark
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP