Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Women to remember. Egen bild.


Samman./ur liv.

 

 

Skonad.

Hon lät bjällerklangen och

snöflingorna fara ystert omkring

röda tjockvantar och och kängor

inköpt på secondhand.

 

Hur liv bereds av okända, främlingar.

 

Min slant var inte stor men tillsammans

kan man hjälpa. Ge hopp.

 

Ute fortsätter det lysa adventstakar och

julstjärnor i fönstren, cafeer

skyltar med lussekatter och pepparkakor.

En ensam baklastare skyfflar bort snön

som vräker ner i Umeå.

 

Och hon, hon får lägga barnen tryggare,

inatt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-09 16:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar!
2022-12-15

  Anya VIP
Vilken fin text med harmoni i tonen. Du bjuder på fin, vintrig bild från Umeå. Tack!
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP