Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för dagen klokuggla.


en dag



blev priset för gårdagen
kostnaden högre än väntad
tiden det tar läka lärpengar
för sengångaren

Nu säger regeringen
svenska folket måste spara energi
då brister finns. Annars stänger de av
Lysande Sickan!
Den nya regeringen duktig på goda nyheter

Och covid ökar eftersom många
inte tagit påfyllnadsdos
RS virus plågar även




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-09 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP