Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

Dånande hästhovar
Svarta ryttare

Mark som skakar
Hon springer på stigen

Hör skuggor sjunga bland träden
Hon snavar

Snabbt på barfota fötter

Fort skynda

Närmare
Hästars frustande

Ett slag
Ett skri

Försent...







Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-09 18:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftiga hovar
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin