Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har ingen annan planet att byta ut (haiku)

 munskydd och planeten,

jordens yta är vår för engångsbruk

två gånger används inte.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-10 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP