Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla humla

Lilla humla
Nu ska du sova

Alla ligger redan i sina sängar
Nu är det natt

Lilla humla
jag sjunger en visa
Nu ska du sova

Du är trygg i min famn

Sov gott lilla humla




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-10 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag har klappat

en humla en gång

den va mjuk

fina insekter

magiska lurviga flygfän

har legat bredvid en fluga

den tvättade sig

om frambenen

fin fluga <3
2022-12-13

  Nina Nightwish
Har alltid älskat humlor :) De är små vackra väsen
2022-12-11

  Ninananonia VIP
Jag älskar humlor. Fint skrivet om de små liven.
2022-12-10

  Sparvögat VIP
Så fint du vaggar humlan
~till sin sömn…
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin