Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn ska stavas Uppror

 

Det här är ett brev till min dotter

om jag nu hade någon,  

kanske är det också till mitt yngre jag. 

 

Fri ska din själ alltid vara,

lyssna aldrig på några auktoriteter. 

 

Vandra barfota fram i livet,

låt inte några skärvor av tvivel 

som ligger i gräset stoppa din väg.

 

Du är vacker precis som du är, stolta flicka.

 

Flyg ut över vidderna,

och våga lita på att dina vingar håller dig.

 

Dina händer är en förlängning av ditt hjärta,

din puls och dina tankar ren poesi.

 

Det här är ett brev till min dotter

om jag nu hade någon,  

eller är det kanske till mitt yngre jag. 

 

Du är vacker precis som du är, stolta flicka

och ditt namn ska stavas Uppror.

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-10 11:48



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yeah!

Tumme upp!
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP