Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En massa tankar som snurrar runt

Jag vill inte veta
Vad som händer när vi sover
Jag vill bara veta
Vad som händer när vi vaknar
Jag kan inte drömma
Eller låtsats att du är snygg i dina nya läderskor
Men jag hoppas att du snart inser att de ser rätt löjliga ut
Jag vill inte tänka
Tänka på George Harrison
Eller varför den skumma personen på facebook hade honom som profilbild
Nu börjar det sakta att balla ur tycker jag
Vad tycker du?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-10 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP