Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.12.10 lördag Golvuret tickar för dig. Jag gillar inte denna texten.


Tysknaden

Jag tänker.

På den grå grå tystnaden i en stuga i skogen.
På ”palmblad och rosor”, med Janne ”Loffe” Karlsson.

På den stora grå grå dödens timmars tystnad.
På koncentrationslägrens, dödens tystnad

Tysknaden, vill jag säga nu.
den som man påstår är

normal och anständig.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-10 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP