Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en plats 'over there' som fått namnet 'Death Walley', med tanke på att de förbjudit entusiater att sola nakna där. De har ingen sjö, ingen badstrand och få solstolar att begagna sig av. Trots vissa dödsföraktande äventyrligheter.


VM i fotboll i Deaf Walley




Själv anser Tord att Världsmästerskap i fotboll,
den de i statera gärna kallar 'Socker'.
Bör få spelas på en plats där (ej så) få gaphalsar kan
anskaffa biljett till evenemanget.

Men hittills har han tråkigt nog fått se sina som
skrivelser lättsamt obesvarade.
'Allt som är förbjudet kan vara värt att prova på'.
För nyfikna stollar brukar det vara

som oemotståndligt att överträda alla områden
det står 'förbjudet område för obehöriga' på.
Ibland får någon frågan 'var maten god'?
Kan då få svaret att

'Nej, men det kunde nu inte heller rekommenderas
som mänsklig föda'.
Det som någon har påstått 'inte går att äta', brukar
utgöra en som oemotståndlig

drivkraft på den som påstår sig 'vilja prova allt'.
Att verkligen vara döv,
eller i vilket fall låtsas vara det genom att gå omkring
med tystnadens musik i lurarna,

en sorts vibrerande baston att söka 'spela boll' till eller
som försök till att 'be the ball'.
Annars går det nog bra att vara översittare och ha någon
till att bli ens egen privata lekboll.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-10 12:35



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Ja, det finns olika trender i människors psyke, dels viljan att förbjuda allt roligt dels det förbjudnas lockelse. Och på den stigen är det.
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP