Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se och höra sanningar


Världen idag, ondska

Hezekiel 8 samt Romarbreven och Johannes 13-19.

-De flesta människor verkar har nedsatt hörsel och nedsatt syn.
-Jamen, vad elakt sagt!
-Jomen, det verkar ju i alla fall så!
-Nej nu går du för långt! Så kan man ju inte döma någon man inte känner.

-Men, varför vaknar de inte och ser vad som sker?
-Vad sker menar du?

-Ser inte du heller hur världen och dess befolkningar lider och hur man gör dem illa? Krig och elände och NWO, och Klaus S.. -döda människor i knepiga sjukdomar, och bibeln berättar, men man vill inte höra. Präster säger inget om hur farlig världen är , de vill bara ha in kollekten och ge sina medlemmar sprutor, och de är många som inte säger sanningar men villoläror.

-Men nu får du ju ge dig!
-Nej, inte alls, jag vill bara visa på vad som sker.

-Men gör det någon annanstans, jag vill inte höra på något svammel.
-Vad då svammel, ser du inte dig omkring?
-Nej, allt är väl ganska lugnt? Lite krig här o där brukar det ju vara?

-Men transhumanism, och AI, och chip, och ny valuta och ekonomiska hot och vatten och el...Antikrist och....
-Vad du är korkad, vilken planet lever du på egentligen?
-Du, vet du inte att jorden är platt???
-Hejdå, vi ses en annan dag!! BYE BYE dårfink!

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-11 01:25



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Nej jag har inte läst dem, men bibeln /Maria
2022-12-11

    ej medlem längre
Har du läst Döda Havs Rullarna?
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet