Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är fri

Hon satt med armarna om sina uppdragna knän
Känslorna var spröda

Tankarna som trassel
Och hjärtat hade sjunkit som en sten
För kärleken

Det fanns inga tårar mer
De hade fallit

Fallit

Befriat

Och där satt hon
Tyst

Tills hon lyfte
På sina vingar

Vidare ut i den
Stora världen

Fri i kropp och sinne

Fri att älska
Fri att bli
Fri att vara

Den hon vill





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-11 07:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish