Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tappre kapunen, han gav ett helvete av problem!


 Titta på nattens hänsynslösa konsekvens

 

Jag har ingen sympati för människor som är stolta över att vara synålarnas navel på jorden.

Jag är nog fortfarande under det välvilliga inflytandet efter att ha sett nobelpristagarens bankett i går kväll, efter 2 års frånvaro på grund av moderpandemin.

Att döda en man eller ett folk, eller snarare sätta generationer i psykologiskt mörker snabbt eller långsamt, det är allt diplomatin vet, jag uppmuntrar det inte att splittra människor.

Det som händer i Ukraina och Ryssland behöver inte längre historielektioner här, det är kampen mellan två despoter på folkens bekostnad och konsekvensen är kolossala

Bara detta exempel, Rumänien tog emot 3 miljoner 800 ukrainska flyktingar, vilket ledde till att de avvisades från Schengen.

Om jag skulle fortsätta skriva, kanske jag inte kommer att uttrycka mig litterärt, jag skulle hellre låta er spekulera i vad som kommer att hända efter denna tanklösa natt av ukrainares hänsynslöshet att vidga uppdelningen mellan nationer under kjolens paraply.

Vilken jul ger deras ledare dem? som om de är rabiata hästar som rasar av konkurrensen.

Vad hjälper ett land kvar i ruiner och ett folk som är ogiltigförklarat och territoriellt fördrivet av en " clownfälla” hela World Videochatt från bankettsalar.

Se på obetänkta nattens konsekvens;

Ucraina contraatac?. Armata ucrainean? a distrus cu rachete HIMARS mai multe baze ale Rusiei din teritoriile ocupate - Stirileprotv.ro

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-12-11 09:34



Bookmark and Share


  Koloristen
Radikal politisk förändring till det bättre för Europa behövs. Den saken är klar.
2022-12-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/23-heta-jobb-till-dig-utan-utbildning-d%C3%A4r-arbetsgivarna-anst%C3%A4ller-direkt/ar-AA15981Z?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0e30151e6c504184b96f280338469664

https://www.framtid.se/yrken/latt-att-fa-jobb

2022-12-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag var väldigt intresserad av menyn antar jag med fläskfilé insvept i Bong" av (hjortkött) Touch of Taste. det skulle kallas viltaffärs i malet skorpa.
dvs hemlig biff (jag håller mig till citronblad) som drar till sig doften även från fårköttet.
Glad tredje ankomst!
2022-12-11

  Irene Backström
Dax att stänga ner Nobelpriset och Akademin tills världen blir sk Normal om det nu någonsin inträffat!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP