Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tillåta sig att sörja kan ge styrka att gå vidare


på väg mot våra farmorsstråk

det är på vägen nerför Annedalsbacken som jag känner din närvaro starkare än nånsin

dina stråk framför mig som även är mina nu

hur din livsgärning fortplantades i mig när du varsamt lade grunden för min trygghet

älskade Mia, visste du hur lika vi var redan då?

jag tror att du såg hur din blick fanns i min

hur min sprudlande glädje över varje steg skulle bli till inspiration över kommande dagar

hur varje utmaning i livet ändå fanns omhuldad av din omsorg

 

du fanns där från ditt moln

både nära

och långt borta

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-11 10:39



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Kärlek. Kär lek.
2023-01-17

  Anya VIP
Så fint skrivet om en farmor som betytt mycket. Varm text med närvaro uppifrån.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP