Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från balkongen...decemberfundra 7

 

 

Förundrad över

fågelsträck i route att

de inte krockar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-11 14:57



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Snygg flundra.
Det räcker med att hålla koll på de tre närmaste fåglarna i flocken för att klara av krocktestet.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP